TOIMINTA

Hyökyvuoren lapsi- ja nuorisoteatteri

Hyökyvuoren lapsiteatterin päätavoite on ollut saada alueen nuoria hyvien harrastusten pariin. Teatteri on auttanut lapsia kasvamaan ja ollut usealle nuorelle jopa alku tulevaan ammattiin.

Lasten ja varhaisnuorten ryhmät harjoittelevat asukas- ja taidetalo Kahvi-Kaisassa,Kivenlahdenkatu 10 (sisäpiha) ja nuoret Kivenlahden nuorisotilassa, Merivalkama 2.

Teatteri ottaa uusia jäseniä lasten ja nuorten ryhmiin elokuun loppupuolella.


Toiminta

Kautena 2019-2020 lasten ryhmää ohjaavat Elsi Rapeli ja Niko Teperi. Varhaisnuorten ja nuorten ryhmiä ohjaa Erika Rehmonen.

KAIKKIEN RYHMIEN YHTEINEN ALOITUSKERTA PIDETÄÄN MAANANTAINA 26.8 KLO 18.00 KAHVI-KAISASSA.  Aloituskerralla jaamme ryhmät ja annamme lisää infoa tulevasta teatterikaudesta. Lapset ja vanhemmat ovat tervetulleita tutustumaan teatterimme toimintaan ja esittämään mahdollisia kysymyksiä. 

Teatterivuoteen kuuluu syksyllä mm. erilaisia ilmaisuharjoituksia, ryhmään tutustumista sekä tietenkin näyttelemistä monissa eri muodoissa. Ryhmät ideoivat yhdessä ohjaajien kanssa näytelmän, jonka harjoittelu aloitetaan talvella. Näytelmät esitetään huhti-toukokuussa, jokaisella ryhmällä on noin 2-4 esitystä.

Teatteri Hyökyvuoren lasten- ja nuorten ryhmissä jokainen lapsi pääsee mukaan harrastamaan teatteria kannustavassa ja lämpimässä ilmapiirissä.


Merihelmet ( 1. – 3.-luokkalaiset)

Ohjaajina toimivat Elsi Rapeli ja Niko Teperi.
Ryhmä kokoontuu Kahvi-Kaisassa maanantaisin klo 17:30–19:00. Ensimmäinen harjoituskerta on 2.9.  [RYHMÄ TÄYNNÄ!]

Merihevoset (4. – 6. -luokkalaiset)

Ohjaajana toimii Erika Rehmonen.
Ryhmä kokoontuu Kahvi-Kaisassa maanantaisin klo 19:00-20.30. Ensimmäinen harjoituskerta on 2.9. [RYHMÄ TÄYNNÄ!]

Merikukat (7. – 9.-luokkalaiset +)

Ohjaajana toimii Erika Rehmonen. Ryhmä kokoontuu Kivenlahden Nuorisotilassa sunnuntaisin klo 13:00 – 15:00. Ensimmäinen harjoituskerta on 8.9. [RYHMÄ TÄYNNÄ!]

Meritähdet (7. – 9.-luokkalaiset +)

Ohjaajana toimii Erika Rehmonen.
Ryhmä kokoontuu Kivenlahden Nuorisotilassa sunnuntaisin klo 15:00–17:00. Ensimmäinen harjoituskerta on 8.9. [RYHMÄ TÄYNNÄ!]

HUOM! 7.-9.- luokkalaisille (+) on kaksi ryhmää, Merikukat sekä Meritähdet. 26.8 klo 18 Kahvi-Kaisassa pidettävässä info-kerrassa voitte toivoa ryhmää. 

Kerhojen hinta on 70 € / vuosi, ja se sisältää tapaturmavakuutuksen harjoituksissa.

Ennakkoilmoittautumisessa tulee ilmoittaa lapsen nimi, syntymävuosi, kotiosoite, huoltajan puhelinnnumero ja sähköpostiosoite sekä ryhmätoive. Ilmoittautumisia otetaan vastaan osoitteessa riitta@teatterihyokyvuori.com.

Lisätietoa lasten- ja nuorten ryhmistä antaa Riitta Teikari
riitta@teatterihyokyvuori.com

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close