PAKKASMÄKI

Luonnonläheinen ulkoilmanäyttämö Espoonlahden sydämessä.

Pakkasmäen näyttämö on rakennettu Espoonlahteen, ja se sijaitsee Storängens Skolanin viereisessä alamäessä. Amfiteatteri on toiminut Teatteri Hyökyvuoren kesäteatterilavana vuodesta 2014 lähtien. Näyttämöä ympäröi luonto, ja koska katsomo kohoaa mäkeä ylös niin katsojilla on mitä mahtavin näkyvyys lavalle.

Ulkoilmanäyttämölle mahtuu samanaikaisesti noin 400 katsojaa, ja ensi-iltoja Pakkasmäellä nähdään vuosittain 1-2. Esitykset ovat yleisesti musiikkinäytelmiä, ja niitä säestää usein mahtava liveorkesteri.

SAAPUMISOHJEET

JULKINEN LIIKENNE

Pakkasmäkeen (pysäkki Näkinkaari) pääsee Matinkylän bussiterminaalista bussilinjalla 147 (laituri 5). Sinne tulee myös Espoon sisäinen linja 542. Toiselle läheiselle pysäkille (Espoonlahden uimahalli) pääsee Matinkylän bussiterminaalista bussilinjalla 146 (laituri 6).

Katso reitti HSL:n reittioppaasta.

PARKKIPAIKAT

Autoilijoille järjestetty riittämiin parkkitilaa: Pysäköintimahdollisuus Storängens skolanin pihassa (Espoonlahdentie 10) ja Espoonlahden uimahallilla (Espoonlahdenkuja 4).

ESTEETTÖMYYS

Liikuntarajoitteisille henkilöille avustajineen on järjestetty kulku näyttämön takaa ennen esitystä, jonne pääsee kulkemaan esim. taksilla. Näyttämön eturivipaikat on varattu ensisijaisesti heille.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close