PAKKASMÄEN ULKOILMATEATTERI

Luonnonläheinen ulkoilmanäyttämö Espoonlahden sydämessä

Pakkasmäen ulkoilmateatteri sijaitsee Espoonlahdessa, Storängens skolanin alapuolisessa rinteessä, vehreän luonnon keskellä. Lipunmyyntipiste, sisäänkäynti esityksiin ja parkkipaikat sijaitsevat koulun pihalla, os. Espoonlahdentie 10 (liikuntarajoitteisten kulku alakautta näyttämön takaa, os. Espoonlahdentie 12).

Pakkasmäen suojaisa amfiteatteri on toiminut Teatteri Hyökyvuoren kesäteatterinäyttämönä elokuusta 2014 lähtien. Katsomoon mahtuu kerralla noin 400 katsojaa. Kaikki istumapaikat ovat numeroimattomia. Katsomo on kattamaton, joten rankkasateen sattuessa esitys saattaa peruuntua. Liput voi tällöin käyttää johonkin toiseen esitykseen. Nouseva katsomo tarjoaa hyvän näkyvyyden lavalle istumapaikasta riippumatta. Eturivin paikoille on esteetön kulku.

SAAPUMISOHJEET

JULKINEN LIIKENNE

Pakkasmäkeen (pysäkki Näkinkaari) pääsee Matinkylän bussiterminaalista bussilinjalla 147 (laituri 5). Sinne tulee myös Espoon sisäinen linja 542. Toiselle läheiselle pysäkille (Espoonlahden uimahalli) pääsee Matinkylän bussiterminaalista bussilinjalla 146 (laituri 6).

Katso reitti HSL:n reittioppaasta.

PYSÄKÖINTI

Autoilijoille on järjestetty parkkipaikkoja Storängens skolanin pihassa (Espoonlahdentie 10). Pysäköinti on mahdollista myös mm. Espoonlahden uimahallilla (Espoonlahdenkuja 4).

ESTEETTÖMYYS

Liikuntarajoitteisille henkilöille avustajineen on järjestetty kulku katsomoon alakautta näyttämön takaa ennen esitystä. Näyttämön taakse on mahdollista saapua myös esim. taksilla (os. Espoonlahdentie 12). Katsomon eturivipaikat on varattu ensisijaisesti liikuntarajoitteisille.


%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close