PAKKASMÄEN ULKOILMATEATTERI

Luonnonläheinen ulkoilmanäyttämö Espoonlahden sydämessä

Pakkasmäen ulkoilmateatteri sijaitsee Espoonlahdessa, Storängens skolanin alapuolisessa rinteessä, vehreän luonnon keskellä. Lipunmyyntipiste ja sisäänkäynti esityksiin on koulun pihalla, os. Espoonlahdentie 10 (liikuntarajoitteisten kulku alakautta näyttämön takaa, os. Espoonlahdentie 12). Koulun remontin vuoksi pihalla on hyvin niukasti parkkipaikkoja, ja suosittelemmekin käyttämään ensisijaisesti julkista liikennettä. Saapumisohjeet löytyvät alempaa.

Pakkasmäen suojaisa amfiteatteri on toiminut Teatteri Hyökyvuoren kesäteatterinäyttämönä elokuusta 2014 lähtien. Katsomoon mahtuu kerralla noin 400 katsojaa. Kaikki istumapaikat ovat numeroimattomia. Katsomo on kattamaton, joten rankkasateen sattuessa esitys saattaa peruuntua. Liput voi tällöin käyttää johonkin toiseen esitykseen. Nouseva katsomo tarjoaa hyvän näkyvyyden lavalle istumapaikasta riippumatta. Eturivin paikoille on esteetön kulku.

SAAPUMISOHJEET

JULKINEN LIIKENNE

Pakkasmäkeen pääset kätevästi busseilla tai metrolla. Bussilinjojen 147, 542, 543 ja 544 pysäkki Näkinkaari on teatterin läheisyydessä. Muita mahdollisia linjoja ovat 124, 125, 510 (Lippulaiva), 145 (Espoonlahden uimahalli) ja 158, 162, 163 (Espoonlahti M). Kävelymatka teatterille näiltä pysäkeiltä tai Espoonlahden metroasemalta on noin 500 metriä.

Poistu metroasemalta ja Kauppakeskus Lippulaivasta uloskäynnistä A Solmutorille. Seuraa Espoonlahden urheilupuiston opasteita, käänny uimahallin editse oikealle ja suuntaa metsäiselle kävelytielle. Hyvinvointikeskus Fressi jää oikealle puolellesi. Pian näet oikealla Storängens skolanin pihaan johtavan kävelytien. Teatterin lipunmyynti on koulun pihassa.

Katso reitti HSL:n reittioppaasta.

PYSÄKÖINTI

Storängens skolanin pihalla (Espoonlahdentie 10) on koulun remontin vuoksi hyvin niukasti parkkipaikkoja. Pysäköidä voit esimerkiksi lähikaduilla, Espoonlahden urheilupuiston parkkipaikoilla tai Kauppakeskus Lippulaivan parkkihallissa. Kannattaa tulla paikalle hyvissä ajoin ennen esityksen alkua ja varata tarpeeksi aikaa kävelyyn hiukan kauempaa.

ESTEETTÖMYYS

Liikuntarajoitteisille henkilöille avustajineen on järjestetty kulku katsomoon alakautta näyttämön takaa ennen esitystä. Näyttämön taakse on mahdollista saapua myös esim. taksilla (os. Espoonlahdentie 12). Katsomon eturivipaikat on varattu ensisijaisesti liikuntarajoitteisille.


%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close