PAKKASMÄEN ULKOILMATEATTERI

Luonnonläheinen ulkoilmanäyttämö Espoonlahden sydämessä.

Pakkasmäen ulkoilmateatteri on rakennettu Espoonlahteen, ja se sijaitsee Storängens Skolanin viereisessä alamäessä, puiden suojassa. Tämä suojaisa amfiteatteri on toiminut Teatteri Hyökyvuoren kesäteatterilavana elokuusta 2014 lähtien. Pakkasmäen miljöötä ollaan kehuttu sen luonnonläheisyydestä, ja koska katsomo kohoaa mäkeä ylös niin katsojilla on mitä mahtavin näkyvyys lavalle, istumapaikasta riippumatta.

Ulkoilmanäyttämölle mahtuu samanaikaisesti noin 400 katsojaa, ja ensi-iltoja Pakkasmäellä nähdään vuosittain 1-2. Esitykset ovat musiikkinäytelmiä, ja niitä pääsee useimmiten kuulemaan mahtavan liveorkesterin säestämänä. HUOM! Koronatilanteen vuoksi yleisöpaikkoja on vähennetty.

SAAPUMISOHJEET

JULKINEN LIIKENNE

Pakkasmäkeen (pysäkki Näkinkaari) pääsee Matinkylän bussiterminaalista bussilinjalla 147 (laituri 5). Sinne tulee myös Espoon sisäinen linja 542. Toiselle läheiselle pysäkille (Espoonlahden uimahalli) pääsee Matinkylän bussiterminaalista bussilinjalla 146 (laituri 6).

Katso reitti HSL:n reittioppaasta.

PARKKIPAIKAT

Autoilijoille järjestetty riittämiin parkkitilaa: Pysäköintimahdollisuus Storängens skolanin pihassa (Espoonlahdentie 10) ja Espoonlahden uimahallilla (Espoonlahdenkuja 4).

ESTEETTÖMYYS

Liikuntarajoitteisille henkilöille avustajineen on järjestetty kulku näyttämön takaa ennen esitystä, jonne pääsee kulkemaan esim. taksilla. Katsomon eturivipaikat on varattu ensisijaisesti heille.


%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close