RONJA RYÖVÄRINTYTÄR

IMG_5042

~ RONJA RYÖVÄRINTYTÄR JATKAA KESÄLLÄ 2021 ~

Ronja Ryövärintytär musiikkinäytelmä saa toisen kauden kesällä 2021!
Melkein kuulen jo korvissani työryhmän keväthuudon, kun keväällä lumet ovat sulaneet, maa on kuivunut ja saamme palata Pakkasmäelle kirmaamaan, laulamaan ja nauramaan yhdessä jälleen! Ronjan kesä 2020 oli taianomainen seikkailu kaikille tekijöilleen ja kiitämme universumia mahdollisuudesta jatkaa yhteistä taivalta koko työryhmän kanssa ja mahdollisuudesta kutsua teidät hyvä yleisö kokemaan Ronjan maailma uudelleen tai ensi kertaa kanssamme! Tämä antaa meille kaikille jotain mitä odottaa innolla yli pitkän talvikauden. Aivan Ronja Ryövärintytär näytelmän tematiikan mukaisesti odotamme malttamattomasti ja kaivaten, että saamme kohdata jälleen ja elää yhdessä tätä satumaailmaa vielä kokonaisen esityskauden! Sydämellisesti tervetuloa matkaamme ja odotukseen kohti Ronjan ikimuistoista kesää 2021! – Ohjaaja, Leena Gardiner

Ronjan syntyessä salama iskeytyy hänen kotilinnoitukseensa. Linnoitus repeää kahtia ja väliin syntyy uhkaava Helvetinkuilu. Ronjan isän Matiaksen johtama ryövärijoukko asuttaa linnoituksen toista puolta, toiselle puolelle linnoittautuu Matiaksen pitkäaikaisen vihollisen Borkan rosvojoukkio. Eräänä päivänä Ronjan seikkaillessa Helvetinkuilun reunalla, hän kohtaa Birk nimisen pojan ja heistä tulee siitä hetkestä lähtien erottamattomat. Kukoistavaa ystävyyttä ja nuorta rakkautta kuitenkin varjostaa se, että Birk on kilpailevan ryöväriheimon päälikön poika.

Astrid Lindgrenin Ronja Ryövärintytär on koko perheen satumainen seikkailu, joka kertoo kaiken voittavasta ystävyydestä, orastavasta rakkaudesta, ennakkoluulojen murtamisesta, itsenäistymisestä ja vapaudenkaipuusta.

Ohjaus: Leena Gardiner

Teksti: Astrid Lindgren

Näyttämösovitus: Annina Enckell

Suomentanut: Tuovi Paju

Musiikki: Björn Isfält

Laulujen valmennus: Mari Nieminen

Koreografia: Ulpu Puhakka

Lavastus: Maria Mastola

Äänisuunnittelu: Benjami Fager-Pintilä

Ohjaajan assistentti: Tiina Sillander

Puvustus ja maskeeraus: työryhmä

Rooleissa: Stella Lappalainen / Karoliina Pyöriä, Joona Saturi, Topi Lindgren, Mari Nieminen, Martti Teikari, Sauli Norja, Terhi Kyyrö, Helmi Nieminen, Suvi Krogerus, Ari Tourunen, Satu Tuomikorpi, Maaria Hakonen, Niko Teperi, Luka Töyrä, Leevi Rapeli, Eero Pietikäinen, Siiri Seppelin, Hilma Koskinen, Elsi Rapeli, Per-Erik Nordberg, Airi Partanen, Katariina Kuisma, Tiina Sillander, Erika Rehmonen, Saima Oksanen, Mea Teperi, Emmi Tourunen, Sohvi Surakka, Jere Hartikainen

Ryövärimuusikot: Sauli Norja, Ari Tourunen, Iiris Renvall, Mari Nieminen, Dexter Gardiner, Joona Saturi


HUOM! Seuraamme jatkuvasti poikkeusajan tilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeistuksia. Pidämme katsojamme ajan tasalla kotisivuillamme ja somekanavissamme.

LISÄTIETOJA TULOSSA MYÖHEMMIN KEVÄÄLLÄ 2021!


Kesto: noin 2 tuntia ja 30 minuuttia, sis. väliajan

Suositusikä: Kouluikäisestä ylöspäin

HÄMÄRÄNÄYTÖS? Elokuun illassa tummenevassa, koe Matiaksenmetsän jännitys ja seikkailut – jopa uudelleen! Ryövärijoukkomme kutsuu kaikki seikkailuhenkiset katsojansa kokemaan Ronja Ryövärintyttären maailman elokuun hämärän laskeutuessa. Lyhdyt syttyvät ja leiritulet rätisevät, kun seikkailu alkaa. Hämäräesitykset ovat piirun verran jännittävämpiä tulkinnaltaan kuin Ronjan normaalit näytökset. Toinen näytös nähdään teatterin tunnelmallisessa iltavalaistuksessa.

LISÄTIETOA PAKKASMÄEN NÄYTTÄMÖSTÄ

OHJAAJAN JA PÄÄOSAN ESITTÄJIEN VIDEOHAASTATTELUT

RONJA RYÖVÄRINTYTÄR – NUOTIOLAULU (MUSIIKKIVIDEO)

RONJA LÄNSIVÄYLÄSSÄ 20.6.2020

RONJA KIRKKONUMMEN SANOMISSA 4.8.2020

RONJA KIRKKONUMMEN SANOMISSA 1.11.2020

RONJA ASUMINEN & YHTEISKUNTA 2/20 LEHDESSÄ


Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

<span>%d</span> bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close