ELÄMÄÄ JA EROTIIKKAA

ELÄMÄÄ JA EROTIIKKAA

Hyökyvuoren kesäteatteri esittää elokuussa 2021 Pakkasmäen ulkoilmanäyttämöllä Junnu ja Ilkka Vainion lauluilla höystetyn musiikkikomedian Elämää ja Erotiikkaa!

’Elämää ja Erotiikkaa’ on lempeä komedia, joka koskettaa, naurattaa ja laulattaa! Juha ja Ilkka Vainion kappaleet loihtivat Pakkasmäen ulkoilmateatterille mukaansa tempaavan musiikkikomedian, jonka keskiössä on tarina isästä ja pojasta. Isä kaipaa rakkautta, poika kaipaa isänsä hyväksyntää, sairaanhoitaja Regina Rento kaipaa ihmistä, jolla on sydän paikallaan ja muistinsa kätköihin eksynyt vanha neiti Laamanen kaipaa perintöhopeitaan.

Esityskausi on elokuussa 2021. Tervetuloa turvallisesti kesäteatteriin!


HUOM! Seuraamme jatkuvasti poikkeusajan tilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeistuksia. Pidämme katsojamme ajan tasalla kotisivuillamme ja somekanavissamme.

Ohjaus ja koreografia: Tiina Brännare

Käsikirjoitus: Tiina Brännare ja Eppu Nuotio

Ohjaajan assistentti: Jutta Järvinen

Laulut: Juha ja Ilkka Vainio

Lavastus: Leena Airaksinen

Puvustus: työryhmä

Äänitekniikka: Mikael Gustafsson

Rooleissa: Martti Teikari, Jere Hartikainen, Sirkku Laurila, Ari Tourunen, Riitta Teikari, Jyrki Rinne, Janne Jylhä-Ollila, Minna Teperi, Karoliina Pyöriä, Per-Erik Nordberg, Anni Happonen, Jessica Kankaanpää, Tiina Sillander

Bändi: Ari Tourunen (koskettimet), Dexter Gardiner (kitara), Aino Mensonen (saksofoni, klarinetti), Hanski Heinonen (rummut), Lasse Nurmi (kontrabasso)


HUOM! LISÄTIETOJA ESITYKSESTÄ TULOSSA KESÄKUUSSA 2021!

LISÄTIETOA PAKKASMÄEN NÄYTTÄMÖSTÄ

LISÄTIETOJA OHJAAJA TIINA BRÄNNARESTA

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close