PEPPI PITKÄTOSSU

”Tässäpä Peppi Pitkätossu, hipsistä kopsista hopsassaa!”

Kaikkien rakastama Astrid Lindgrenin Peppi Pitkätossu saapuu laukaten hevosellaan Pakkasmäen ulkoilmanäyttämölle valloittavalla rakastetussa koko perheen näytelmässä!

Kun maailman vahvin tyttö, Peppi Pitkätossu eräänä päivänä muuttaa hevosensa ja apinansa Herra Tossavaisen kanssa hylättyyn taloon, koko kylä menee sekaisin. Eihän pikkutyttö voi asua omillaan – sosiaaliviraston sössijaalivariston ja poliisin on puututtava asiaan! Onneksi Peppi on paitsi vahvempi kuin kukaan muu, myös niin sanavalmis, että selviytyy hän tukalista tilanteista aina voittajana.

Lämpimästi tervetuloa koko perheen voimin viettämään hassunhauskaa kesäteatteripäivää Pepin ja ystävien kanssa Huvikumpuun elokuussa 2019!

LISÄTIETOA PAKKASMÄEN NÄYTTÄMÖSTÄ

Ohjaus: Erika Rehmonen – Jere Hartikainen

Teksti: Astrid Lindgren – Staffan Götestam

Suomennos: Liisa Ryömä

Musiikki: Georg Riedel – Anders Berglund – Jan Johansson

Musiikkien sovitus: Mikael Gustafsson

Rooleissa: Hilma Koskinen, Matilda Iisala, Niko Teperi, Elsi Rapeli, Minna Järvinen, Topi Lindgren, Satu Tuomikorpi, Mea Tikkanen, Erika Rehmonen, Jere Hartikainen, Laura Taivainen, Tiina Sillander, Maija Koskinen, Leevi Rapeli, Juliette Sandström, Katariina Kuisma, Eero Pietikäinen, Kaisa Koskinen, Mea Teperi, Timo Teperi, Vanessa Kortelainen, Tuomas Järvinen, Luka Töyrä

Näytelmän oikeuksia valvoo Näytelmäkulma – Nordic Drama Corner Oy

Lisätietoja esitysajoista tulossa pian…

facebook_logos_PNG19750

instagram-Logo-PNG-Transparent-Background-download

580b57fcd9996e24bc43c545

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close